ASIANTUNTIJAT

Tutkimusryhmän asiantuntija

Niina Sahrakorpi

Niina Sahrakorpi

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, seksuaaliterapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti

Olen Niina Sahrakorpi, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, seksuaaliterapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti ja tuleva kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti. Virkatyöni on Vantaan kaupungin ennaltaehkäisevässä terveydenhuollossa, jossa toimin äitiysneuvolalääkärinä. Työn ohella viimeistelen väitöskirjaani, jonka aiheena on naisten terveyteen liittyvä elämänlaatu raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, keskittyen erityisesti raskausdiabeteksen ja ylipainon vaikutukseen.  

Kliinisessä asiakastyössäni kohtaan usein elintapoihin liittyviä haasteita, joilla voi olla merkitystä raskauden lisäksi myös tulevien sukupolvien tulevaan terveyteen. Omiin elämäntapoihimme liittyvien valintojen pysyvä muuttaminen ei kuitenkaan ole aina suinkaan helppoa. Uusia taitoja opetellessamme tarvitsemme tiedon lisäksi konkreettista tukea.

Olenkin erityisen iloinen saadessani olla mukana COLIFE-tutkimuksessa. Luotettavan tiedon löytäminen voi olla joskus haastavaa ammattilaisellekin nykyisessä tiedon tulvassa, joten näen erityisen tärkeänä että voimme tuottaa tässä projektissa tutkimukseen perustuvaa, vaikuttavaa, perheiden elämänmittaista hyvinvointia lisäävää palvelua joka on toivoakseni jatkossa tasa-arvoisesti saatavilla kaikilla asiakasryhmillämme.

Yhteydenotto

Millaista sisältöä haluaisit tutkimussivustollemme?

 

3 + 7 =

Colife -tutkimus

Helsingin yliopistollinen sairaala
Naistenklinikka
Lisääntymislääketieteen yksikkö